Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η TradeTech Solutions E.E. σέβεται το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των πελατών και επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος YGOgr. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική απορρήτου.

Τι τύπου πληροφορίες συλλέγουμε;

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας συλλέγονται αυτόματα ορισμένα τεχνικά δεδομένα όπως η διεύθυνση IP και ο τύπος του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Επίσης, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και email όταν εγγράφεστε ως χρήστης ή δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο YGOgr.

Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία και να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις προσφορές μας μετά από ρητή συγκατάθεσή σας.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας μας για σκοπούς παροχής των υπηρεσιών μας. Δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, μεταφοράς και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Επίσης, μπορείτε να αντιταχθείτε ή να ακυρώσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

Ασφάλεια Δεδομένων

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, ακατάλληλη διαβίβαση ή πρόσβαση σε αυτά.

Αλλαγές στην Πολιτική

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα πολιτική απορρήτου. Σε περίπτωση τροποποίησης θα ενημερώνουμε τους χρήστες/επισκέπτες για να είναι ενήμεροι για οποιαδήποτε αλλαγή μέσω της παρούσας σελίδας.

Επικοινωνία

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή τα δεδομένα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τηλέφωνο: 6936199809
Email: ygogrsales@gmail.com

Μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.ygo.gr μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο σε όλα τα αιτήματα και τις απορίες σας.