Ποιοί είμαστε

Σχετικά με εμάς

Το YGOgr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στα παιχνίδια με κάρτες, και ειδικότερα στο δημοφιλές παιχνίδι Yu-Gi-Oh! Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των συλλογών και δια ζώσης παιχνιδιών Yu-Gi-Oh! εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζουμε την αγάπη και το πάθος που τρέφουν οι παίκτες γι αυτό το παιχνίδι.

Ως πωλητές στον κόσμο του Yu-Gi-Oh! για πάνω από 10 χρόνια και ως powersellers στο Cardmarket, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μια ισχυρή φήμη και να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Στο YGOgr, έχουμε σα στόχο να προσφέρουμε την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Yugioh στην ελληνική αγορά και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με μια τεράστια ποικιλία Sealed προϊόντων και αξεσουάρ από πολλές ξεχωριστές κατηγορίες, στο YGOgr, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε τη συλλογή σας, να βελτιώσετε το ντέκ σας και να ανταγωνιστείτε σε υψηλό επίπεδο. Παρέχουμε booster packs, booster boxes, cases, starter decks, structure decks, promo products, collectors tins και πολλά άλλα προϊόντα Yu-Gi-Oh!

Στο YGOgr, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και στην ικανοποίηση των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι γνήσια και προέρχονται από αξιόπιστους προμηθευτές.  Πακετάρουμε και αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας γρήγορα αλλά και προσεκτικά, για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τα προϊόντα τους σε άριστη κατάσταση και στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Εξερευνείστε το YGOgr για να ανακαλύψετε και μόνοι σας ότι είμαστε το κατάστημα που σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε το Yu-Gi-Oh! και να ενισχύσετε τη συλλογή σας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε την κοινότητα του Yugioh και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους παίκτες και συλλέκτες!